top of page

Maandwalkings 2021

Beste walkers,

 

We hadden heel graag de walking in Huldenberg op 7 februari georganiseerd. We hebben gewerkt en geïnformeerd hoe we dit zo corona-proof konden realiseren, en dat was gelukt. Maar...

Vorige week zijn de corona-maatregelen verlengd en ook de protocollen die ons bereiken verbieden het. We sommen ze even voor jullie op..

  • Recreatieve wandelactiviteiten (zoals wandeluurtjes , groepstrainingen , ... ) uitgaand van wandelclubs of uit individuele basis zijn VERBODEN

  • Alle officieel georganiseerde wandeltochten worden voor onbepaalde duur AFGELAST ( al zeker tem 14/02/2021)

  • Wandelen in groep is beperkt tot max. 4 personen ( = aantal vaste contacten dat je volgens Ministrieel Besluit mag hebben gedurende periodes van 2 weken en de 4 geldt ook als norm voor het samenscholingsverbod). Tijdens het wandelen dient de afstandsregel van 1.5 m ten alle tijde gerespecteerd.

We willen jullie toch warm houden voor het walken en daarom vind je hieronder de beide walkings van Huldenberg. Het zijn knooppunt wandelingen, met start aan de parking van sportcentrum De Kronkel in Huldenberg. Je vindt hier ook de wegbeschrijving.

Hou het gezond, beweeg en vergeet niet… You Never Walk Alone

 

Lutgarde, Ann, Willy, Katrien, Annemie, Dany, Irma, Mariella, Sonia

bottom of page