top of page

Het Joepie Team

Het Joepie Team is ontstaan uit walkers die sinds jaar en dag aangesloten zijn bij YNWA, en die de ‘nordic walking’-microbe te pakken hebben gekregen via de lessenreeksen en het enthousiasme van Luc Derwael ; een aantal walkers van het Joepie Team stonden trouwens méé aan de wieg van de YNWA-organisatie . 

De naam van het Team verwijst met een knipoog naar de aanmoedigingskreet (Joepie) die de intussen overleden stichter van YNWA graag gebruikte tijdens de wandeltochten .

 

Het Joepie Team is samengesteld uit walkers, die enkel en alleen aan de maandwalkings en de meerdaagse wandelingen van YNWA deelnemen, en die niet aangesloten zijn bij een lokale club of een lokale afdeling van YNWA met een eigen wandelprogramma .  

Nieuwe nordic walkers, die enkel interesse hebben in de maandelijkse wandelingen van YNWA, kunnen uiteraard lid worden van het Joepie Team .

Zij kunnen in dat verband contact opnemen via de website van YNWA, of rechtstreeks met de coördinator van het Joepie Team : Dany De Baere (0475 67 33 75 – dany@ynwa.be) .

bottom of page