top of page

Wie zijn wij ?

 

Onder impuls van Luc Derwael wordt het "Nordic Walken" sinds 2005 actief gepromoot dankzij de organisatie van lessenreeksen, maandelijkse groepswalkings, tot zelfs Nordic Walking weekends en (buitenlandse) reizen in teken van Nordic Walking.

 

Wat begon als een klein initiatief van één persoon, is intussen uitgegroeid tot een hecht team van vrijwilligers dat zich graag  inzet om de groeiende groep Nordic Walkers het plezier te gunnen van de vele mooie en uitdagende Nordic Walking activiteiten.

 

Onze walkers komen uit alle hoeken van Vlaanderen en krijgen maandelijks de gelegenheid om deel te nemen aan walkings gespreid over gans België, van een strandwalking tot een verkenning van de Hoge Venen, van de Kempen tot in de Ardennen. We trokken week-ends naar de Duitse Eifel, walkten een week naar New Jersey, beklommen de Mont Ventoux, verkenden het Lechtal in Oostenrijk, organiseerden week-ends in België en Nederland  en in de nabije toekomst trekken weer op reis. 

 

Ondertussen hebben er zich plaatselijke groepen gevormd die hun eigen walkings organiseren: De Pajotse Walkers, YNWA Dworp, YNWA Leuven en ZATeam Druivenstreek. In 2018 vormde zich een nieuwe groep in Tienen, YNWA Suikerstreek.

 

Ben jij ook op zoek naar een groep gelijkgestemden ?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op, om een eerst volgende lessenreeks te doorlopen.  En dan mogen we jou misschien wel verwelkomen op één van onze volgende activiteiten, want onze leuze luidt:

 

  "Er is altijd een andere walker die op je wacht...  You Never Walk Alone !"

bottom of page