top of page

FAQ

Heb je de indruk dat een mail niet afgeleverd wordt in je 'inbox' ?

Tip : consulteer in je e-mailprogramma de 'SPAM' of 'ONGEWENST' map!
Heel goed mogelijk dat je e-mailprovider (Skynet, Telenet, Hotmail, Gmail, Yahoo, ...)  je inkomende mails (terecht) streng controleert en uit veiligheidsoverwegingen onze mail in quarantaine zet in de map 'SPAM' of 'ONGEWENST'.  Dit kan je eenvoudig verhelpen door even in zo'n e-mail rond te kijken naar de optie om 'deze verzender' te vertrouwen.  Eens je  info@ynwa.be  'vertrouwt' zou het probleem opgelost moeten zijn.

Hoe kan je YNWA bereiken ?

Het belangrijkste telefoonnummer na '112/100' en '101' ?  Juist, onze clubtelefoon!
Je kan ons op de dag van de walking  -zowel voor de walking als tijdens de activiteit-  telefonisch contacteren op het nummer 0483 66 62 86.  Bewaar dit telefoonnummer alvast in je GSM,  dan heb je ons altijd bij!
Buiten onze wandeldagen is de telefoon uitgeschakeld en vragen we je om de opmerkingen en vragen door te sturen via het contactformulier op de website of via info@ynwa.be


Bellen of SMS-en naar de clubtelefoon ?

Onze clubtelefoon 0483 66 62 86 wordt op de dag van de walking geactiveerd en doorgeschakeld naar de hoofdbegeleider van de walking.  Alle gespreksoproepen woden doorgeschakeld naar de begeleiding.  Wij hebben echter moeten vaststellen dat sms-berichten merkwaardig genoeg niet worden doorgestuurd.
Daarom, indien jullie een (relatief) dringend bericht wensen te communiceren op de dag van de walking, best een korte telefonische oproep doen i.p.v. een sms-bericht te formuleren.  Mocht er vervolgens niet (onmiddellijk) opgenomen worden om dat begeleider zijn GSM te laat opneemt, de voice-berichten kunnen na doorschakeling weldegelijk beluisterd worden.

Waar vind je de agenda en kan je een blik werpen op de toekomstige walkings ?

Ook een lange-termijn planner of gewoon nieuwsgierig naar de walkings in de komende maanden?  Op onze website kan je de lange-termijn planning raadplegen.  Even doorklikken via het menu "Walkings", klik dan "Agenda Walking maandwalkings" en je vind alvast alle data voor dit jaar en hier en daar wordt al een tipje van de walking-sluier gelicht!

Ik heb ook een idee voor een walking (in mijn streek) !   Hoe maak ik dit kenbaar ?

Heb je een leuk idee voor een walking van 14 à 15 kilometers in jouw streek en wil je dit graag delen met onze walkers?
Wat dacht je ervan eens aan 'de andere kant' van een walking te staan en samen met ons te zorgen voor de organisatie/begeleiding van je eigen walking!  Zoek een paar bevriende walkers die je project mee kunnen ondersteunen en bezorg je voorstel aan Katrien katrien@ynwa.be of via info@ynwa.be.  Wie weet selecteren ze jouw walking wel om op te nemen in de volgende walking-agenda!

Hoe kom ik te weten waar de volgende walking doorgaat ?

Tip : wist je dat een volgende walking telkens op zondag, uiterlijk een week na de voorbije maandwalking automatisch op de website verschijnt?  Heb je dus geen zin om op de nieuwsbrief te wachten, kan je sowieso naar de volgende maandwalking surfen en inschrijven!

bottom of page