top of page

Wat doen we?

Alles begint met een juiste techniek.

 

Voor de perfecte start van uw Nordic Walking avontuur is het doorlopen van een lessenreeks een must.  Zo leert u de basistechnieken en kunt alles uit deze bewegingsvorm halen.

Hierna kan u uw eerste Nordic Walking stappen zetten en -indien nog nodig- uw conditie verder opbouwen.

 

De activiteiten van onze vzw staan open voor alle walkers die bij ons de lessenreeks doorlopen hebben.  Heb jij elders Nordic Walking opleiding genoten?  Walk je regelmatig?  En zoek je een groep gelijkgestemden?  Neem contact met ons op zodat we kunnen kennismaken en je kunnen uitnodigen voor een eerste verkennende walking.  Zo krijgen we samen de kans om te evalueren of je onmiddellijk kan aansluiten als lid, danwel eerst nog dient (conditie) op te bouwen om daarna vlot mee te kunnen met onze groepen.

 

Uit de spirit van onze vereniging, zijn er op regionaal vlak vrijwillige en losstaande activiteiten en walkinggroepjes ontstaan die op geregelde tijdstippen korte, minder intense walkings doen onder het vriendschappelijke motto "walken doe je nooit alleen..." .  Ideaal om dicht bij huis aansluiting te vinden wanneer je nog in de faze van conditieopbouw zit en vlot tot 1,5u kan walken. (zie deelgroepen)

 

Onder de vlag van de YNWAvzw kunnen aangesloten leden deelnemen aan maandelijkse groepswalkings, gaande van een halve tot volledige dagactiviteit.

Zonder een goede balans tussen verplaatsing en walking uit het oog te verliezen, maken we gans België tot ons actieterrein. (zie agenda)

 

Om deel te kunnen nemen aan deze activiteiten dient men over een degelijke basisconditie te beschikken, aangezien deze walkings zowel in tijd als in wandelniveau de nodige uitdaging biedt.

Onze activiteiten worden -waar mogelijk- aangeboden in 2 conditieniveaus zodat ook de geoefende en sportieve walker zijn uitdaging blijft vinden binnen ons programma.

bottom of page