top of page
Master logo YNWA 200PPI 470x470mm afdrukkwaliteit.jpg

Kustwalking

Zaterdag 14 januari 2023 
Zondag 15 januari 2023

Lekker stappen met wind, zon en zand....

Beste Nordic Walkers,

 

Goeie gewoontes houden we graag in eer : daarom stappen wij het nieuwe walking-jaar opnieuw in met een dag-wandeling aan de Belgische kust .

Zowel op zaterdag 14 januari 2023 als op zondag 15 januari 2023 zijn wij te gast in de kustgemeente Koksijde .  Zaterdag is al volgeboekt, maar voor zondag kan je je nog altijd inschrijven.

Chris & Raymond en Lutgart & Dany van het Joepie-team nemen jullie samen met andere begeleiders mee op stap van Koksijde naar Nieuwpoort, en uiteraard ook terug .

Onderweg wandelen wij door stukken van een aantal natuurgebieden, en kijken wij tegen de middag uit naar wat bootjes in de havengeul van Nieuwpoort ; natuurlijk zal de klassieke lange strook strandwandeling in de namiddag niet ontbreken op het wandel-menu .. ! 

De voormiddagwandeling is zoals gebruikelijk iets langer dan in de namiddag, maar beide delen kunnen - voor wie het wil – makkelijk met een paar km ingekort worden, met dank aan de kusttram .

Ter Yde Oostduinkerke.jpg
Havengeul Nieuwpoort.jpg

Wij vertrekken ’s morgens stipt om 09 u 30 ter hoogte van Cafetaria Hoge-Blekkerbad in Koksijde, waar we vanaf 08 u 30 terecht kunnen voor een koffie en voor een toiletbezoek ; voor de kustwandeling in januari 2019 zijn we ook op deze locatie van start gegaan . Er is voldoende parking voorhanden ; bereikbaarheid via het openbaar vervoer is evenwel minder evident . 

’s Middags lunchen we in een restaurant op de dijk in Nieuwpoort,  en ’s avonds kunnen we onze eerste walking van 2023 gezellig samen afronden in de cafetaria van het zwembad van Koksijde, waar we  ‘s ochtends ook al te gast waren  .

 

Heb je er zin in om het nieuwe jaar op een aangename en sportieve manier in te zetten samen met de Nordic Walking tochtgenoten ? 

Schrijf je dan nu in, en ontvang een bevestiging van inschrijving per mail, samen met een link naar verdere informatie over onze dagtocht . Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal deelnemers is beperkt tot 40 personen per dag ; op donderdag 05 januari 2023 sluiten wij om organisatorische redenen de inschrijvingen af .

 

Heb je nog vragen over de kustwalking van 2023, aarzel dan niet om contact op te nemen met Dany De Baere (dany.debaere@telenet.be) .

 

Alvast prettige feestdagen toegewenst, en wellicht tot in januari 2023 aan de Belgische kust ! 

Met een warme groet !

Zin om mee te gaan?
Schrijf je vandaag nog in...

bottom of page