top of page
Master logo YNWA 200PPI 470x470mm afdrukkwaliteit.jpg

Kustwalking 2024

Zaterdag 20 januari 2024 
Zondag 21 januari 2024

Samen op stap met Zee, Zand en (hopelijk) Zon...!

Onweer op komst aan zee.jpg

Naar jaarlijkse gewoonte starten wij het nieuwe Nordic Walking - jaar met            een dag-wandeling aan onze Vlaamse kust.

Net zoals in 2023 zijn wij opnieuw te gast in de kustgemeente Koksijde voor de start van onze wandeldag, en dit op zaterdag 20 januari en op zondag 21 januari 2024.

Chris & Raymond en Lutgart & Dany van het Joepie-team nemen jullie samen met andere begeleiders mee op stap vanuit Koksijde, maar deze keer gaan we de andere richting uit, met name naar De Panne.

Onderweg wandelen wij door delen van een aantal intussen bekende natuurgebieden.

’s Middags lunchen wij in een gastropub gelegen aan de dijk in De Panne, en in de namiddag mag de klassieke lange strook strandwandeling – normaliter met wind in de rug - niet ontbreken .. 

Zowel in de voormiddag als in de namiddag kunnen beide deelwandelingen - voor wie het wenst – dankzij de aanwezigheid van de kusttram makkelijk met een paar km ingekort worden .

Leopold.jpg
Pier Kloeffe.jpg

Net zoals vorig jaar verzamelen wij ’s morgens in de Cafetaria Hoge-Blekkerbad in Koksijde, waar we vanaf 08 u 30 terecht kunnen voor een koffie en voor een toiletbezoek ; aangezien de uitbaters speciaal voor ons hun zaak openstellen, rekenen wij er op dat elke deelnemer er minstens een kleine consumptie neemt. 

Er is voldoende parking voorhanden; bereikbaarheid via het openbaar vervoer is mogelijk, maar toch minder evident. 

In de late namiddag kunnen we onze eerste walking van 2024 gezellig samen afronden in de cafetaria van het zwembad van Koksijde, met een pannenkoek en een drankje  .

Zin om mee te gaan?
Schrijf je vandaag nog in...

Heb je er zin in om het nieuwe jaar op een aangename en sportieve manier in te zetten samen met de Nordic Walking stapgenoten ? 

Schrijf je dan nu in, en ontvang een bevestiging van inschrijving per mail, samen met een link naar verdere informatie over onze dagtocht . Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal deelnemers is beperkt tot 40 personen per dag ; op vrijdag 12 januari 2024 sluiten wij om organisatorische redenen de inschrijvingen af .

Heb je nog vragen over de kustwalking van 2024, aarzel dan niet om contact op te nemen met Dany De Baere (dany.debaere@telenet.be) .

bottom of page